De zorg verandert en de wereld verandert
Wij bewegen daarin mee.
Ontdek hoe wij het verschil kunnen maken.

Intensieve Ambulante Gezinsondersteuning (IAG)

Wanneer je in je gezin problemen ervaart in de opvoeding zoals bijvoorbeeld rollen die omgedraaid zijn, kinderen met gedragsproblematiek, veel conflicten of gevoelens van onmacht dan kan IAG helpend zijn. Wat we doen is samen met jullie als gezin negatieve en positieve gezinspatronen in kaart brengen. Vanuit eigen inzicht worden positieve patronen versterkt en negatieve patronen doorbroken.

HalteZ ondersteuners gebruiken methodieken zoals Triple-P, motiverende gespreksvoering, oplossingsgericht werken en Vanguard (visie) om jullie verder te helpen.

De IAG is een traject van 4 tot 8 maanden en heeft als doel dat niet helpende patronen bij jullie in het gezin inzichtelijk zijn, (gedeeltelijk) zijn opgelost en dat jullie voldoende vaardigheden hebben ontwikkeld om niet terug te vallen.

 Placeholder

HalteZ op de kaart

Ga met je muis over de kaart en ontdek in welke regio’s wij nu onze ondersteuning bieden.

Val jij of valt jouw organisatie niet in een bestaande regio, neem dan contact met ons op. Mogelijk is onze ondersteuning ook in een andere regio mogelijk. Vul onderstaand formulier in of bel ons gewoon op 0571 – 769010.

Verschilmakers voor menZen

Groeiverhalen

Ik had aanvankelijk als titel succesverhalen. Maar toen ik daar dieper over nadacht vond ik dat dit niet de essentie weer gaf van wat...
Lees meer »

ROUW/RAUW

Buikpijn had ik, verschrikkelijk veel buikpijn. In de auto, onderweg naar een afspraak, leek het een normale werkdag. Ik belde met mijn collega (onderweg...
Lees meer »

Vertrouwen

De avond is gevallen, het is net na 21 uur. Ik zit buiten in het licht van de maan. Mijn hoofd voelt zwaar en...
Lees meer »

Wat is jouw stip aan de horizon?

Net voor de Corona mocht ik jou gaan ondersteunen. Beetje onwennig was het wel. Jij plukt aan je touwtje van je broek en kijk...
Lees meer »
Meer ervaringen lezen?
© 2024 HalteZ | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.