Door anderen op weg te helpen,
zul je zelf ook verder komen

Bekijk alle haltes van HalteZ!

HalteA

HalteA

Met deze Halte begon het allemaal… De A staat voor Ambulante begeleiding, het ontstaan van HalteZ. Wij ondersteunen jongeren die om diverse redenen zijn vastgelopen. Je hebt vaak al een lange reis achter de rug. Je bent hulpverleners zat. Ontdek bij ons de kracht van de omweg. Aan ons de eer om ons aan jou te bewijzen.

HalteB

HalteB

Met HalteB ondersteunen wij je naar een gezonde en stabiele financiële toekomst. Samen maken
we je administratie overzichtelijk en bieden we jou de juiste handvatten om dit zelfstandig op te kunnen pakken. Heb jij aan het eind van je geld een stukje maand over? Durf dan met HalteBudget dit te veranderen.

HalteE

HalteE

De E in HalteE staat voor ‘Ervaringsdeskundigen’. Met hun ervaring is dit team van ervaringsdeskundigen heel waardevol voor ons binnen onze verschillende haltes. Met hun expertise kunnen zij een voorbeeld zijn voor jongeren, hun omgeving en professionals en op die manier ondersteunend zijn bij het herstelproces.

HalteH

HalteH

HalteH biedt vanaf 2017 huisvesting aan jongeren. Hierin zijn verschillende fases mogelijk in zelfstandigheid. Vanaf 17 jarige leeftijd is het mogelijk om in te stromen, zodat je vanaf 18 jaar nog steeds ondersteunt kunt worden door HalteZ.

HalteO

HalteO

Als ondernemer wil jij ook graag bijdragen in het MVO. Wat vragen mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt van jou? Maar vooral wat kunnen ze jou bieden? HalteO traint jouw onderneming met praktische tools. Ook is het mogelijk om de begeleiding
hiervan tijdelijk over te nemen. Zodat jij je kunt richten tot het zijn van een succesvolle ondernemer binnen het maatschappelijke domein.

HalteP

HalteP

HalteP is er voor professionals in de zorg. Je kunt bij ons cursussen en opleidingen
volgen. Waarbij we jou vanuit onze ervaring en expertises trainen om de hulpvraag van de jongeren binnen jouw organisatie nog beter te kunnen beantwoorden. Maar ook binnen communicatie van het team en samenwerking van het team kunnen wij inzicht en handvatten bieden.

HalteW

HalteW

In onze uitdagende werkplaatsen start je met onderzoeken en staan je talenten centraal. Wij
hebben doorlopend plek voor jou als collega binnen onze dagbesteding, arbeidstraining, beschutte werkplek en werkervaringsplek. Door de verschillende werkplaatsen weten we zeker dat er een plek voor jou is bij HalteW. Wanneer je
de vijf fases doorlopen hebt, is het ons doel om jou in te laten stromen binnen de huidige arbeidsmarkt.

Halte?

Halte?

Bent u op zoek naar een andere route, laat het ons weten via de mail of bel!
info@HalteZ.nl 0571 76 90 10