Berg van impact
7 januari 2020
Zie ons stralen
21 januari 2020

Uit je comfortzone stappen

“Before anything great is really achieved, your    comfort zone must be disturbed.”
             – Ray Lewis, American Football player
Vorige week de 1e week HalteZ, en dan krijg je ineens te horen: we gaan een fotoshoot doen. ☺️ Nou aldus mijn 1e week niet helemaal
klopt. Al 2 jaar werk ik als zzp’er bij HalteZ. Maar nu ben ik echt onderdeel van de tribe.
Met mijn van nature overwegend introverte karakter is dat niet iets waarvoor ik snel in de rij zal staan. Liever sta ik wat meer op de achtergrond, dat is mijn comfortzone.
Maar durven is doen zeggen ze dan en als liefhebber en beoefenaar van (vecht)sporten, weet ik dat uit je comfortzone stappen je zoveel meer kan brengen. Juist als het niet direct comfortabel voelt. Daardoor groei je als mens. Je leert, je ontdekt dingen waar je goed in bent, plezier uit haalt, een kick van krijgt. Of je weet juist beter wat je niet wil, je ontdekt wat wel of niet bij je past, het biedt kansen (wie weet wel een carrière in de modellenbranche in dit geval 😜).
Dus HalteZ, bedankt voor deze kans om ook hiermee uit mijn comfortzone te stappen. En bedankt voor het vertrouwen, de ruimte en mogelijkheden die je biedt om datgene verder te ontwikkelen waar mijn hart ligt en waar ik goed in ben: het begeleiden en coachen combineren met mijn passie voor het sporten.
Ik heb er alle vertrouwen in dat we met alle unieke persoonlijkheden en kwaliteiten die we hebben bij HalteZ veel moois gaan bereiken!
Mocht je meer willen weten wat het boxen voor jou kan betekenen? Neem gerust contact op. (Mathieu@haltez.nl)
Carmen bedankt voor de prettige en creatieve manier waarop je de fotoshoot deed en mij hierin betrok. Een echte creatieve professional!
Mathieu