De wereld verandert en daarmee ook de zorg die menZen nodig hebben.
Wij bewegen hierin mee! Ontdek hoe wij het verschil kunnen maken.

Over HalteZ

Een team van verschilmakers, waarmee wij ambulante ondersteuning bieden, maar ook dagbesteding, crisisdagopvang en interventies binnen de hulpverlening. Deze bieden wij aan kinderen, gezinnen en (jong)volwassenen.

HalteZ is in 2013 gestart. Kinderen, volwassenen of patiënten en cliënten past niet bij ons.
Wij noemen ze “gewoon” menZen.

Onze verschilmakers

HalteZ is daar voor de menZen die ons nodig hebben. We gaan uit van de kracht van het individu. Je kunt bij HalteZ terecht als je bijvoorbeeld een bepaalde levensvraag, voor een uitdaging staat of nieuw gedrag aan leren dat beter bij je past in de levensfase waar je nu in zit. We zijn er ook als je ondersteuning zoekt voor steeds terugkerende klachten of juist als je gezond gedrag wil verstevigen. HalteZ is er om hulp te bieden bij fysieke, emotionele en sociale uitdagingen. Verschil willen maken in het leven van menZen dat is wat wij willen!

Weten wie het zijn?

Missie en visie

Missie
Je emoties, gedachtes, ervaringen, je handelen en de menZen om je heen, Alles is met elkaar verbonden. Deze holistische visie is het uitgangspunt van HalteZ. Het is belangrijk verbonden te blijven met jezelf en je omgeving. Zo worden ziekten voorkomen en blijf je als mens veerkrachtig. Als je veerkrachtig bent, kun je bepaalde uitdagingen in het leven gemakkelijker aan. Je kan het zelf (soms met een beetje ondersteuning).

Visie
HalteZ gelooft in het versterken van eigen regie en samenredzaamheid, opvoederschap en het unieke eigen van ieder menZ. Met als belangrijk uitgangspunt dat je veerkracht vergroot wordt en je tegen een ‘stootje’ kan. Hierbij laten we bij HalteZ dikwijls het zogeheten ‘systeemdenken’ volledig varen; dit helpt om buiten kaders te denken maar binnen de grenzen mogelijkheden te vinden.

Het aanbod van HalteZ
Natuurlijk is daar meer voor nodig dan enkel afgaan op gevoel. De verschilmakers van HalteZ worden continu bijgeschoold om up to date te blijven met nieuwe (sociaal maatschappelijke) ontwikkelingen. Echt vakmanschap. Hebben wij zelf de kennis niet in huis? Dan zoekt HalteZ een passende partner om jou verder te helpen.

Indicatie en tarieven
 Placeholder

HalteZ op de kaart

Ga met je muis over de kaart en ontdek in welke regio’s wij nu onze ondersteuning bieden.

Val jij of valt jouw organisatie niet in een bestaande regio, neem dan contact met ons op. Mogelijk is onze ondersteuning ook in een andere regio mogelijk. Vul onderstaand formulier in of bel ons gewoon op 0571 – 769010.

Contact

  • HalteZ
  • Rijksstraatweg 32
  • 7384 AC Wilp
© 2024 HalteZ | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.