De zorg verandert en de wereld verandert
Wij bewegen daarin mee.
Ontdek hoe wij het verschil kunnen maken.

Mijn werk is het allermooiste beroep wat er is

Soms heb je van die dagen dat alles samen komt en dat het uiteindelijk allemaal klopt. Dit intense moment beleefde ik vorige week.

Vanmiddag werd ik meerdere keren gebeld door jou. Totaal overstuur. Jij hebt zware jaren gehad en hebt binnen 10 weken een heel zwaar traject succesvol afgerond om weer toekomst te kunnen opbouwen. Door een situatie uit je verleden, die je nu achter je hebt gelaten, kan jij nu jouw toekomst verliezen of ieder geval is terugval weer in beeld. Slik… Het eerste wat door mij heen schiet is: oké en nu? Rustig ademhalen en luisteren. Je bent zo overmand door deze situatie dat je niet meer weet wat je moest met je emoties. Welke keuzes zijn er, wat zijn de consequenties? Het enige wat ik kan zeggen is: “ik kom nu naar je toe”.

Daar thuis aangekomen gelijk met je ouders en jouw in gesprek. Het gesprek is verwarrend en vol emoties. Samen bespreken we alles door en bellen we de instantie. Als een geoliede machine leggen we het verhaal uit. Aan de andere kant word met begrip gereageerd. Ik hoor een diepe zucht en zie tranen van opluchting bij je. We eindigen met een knuffel. Je vader bedankt me voor de steun en dat ik meteen ben gekomen. Ik merk dat ik verbaast ben. Dit is hoe het wat mij betreft hoort.

I love it when een plan comes together.

Verschilmakers voor menZen

Groeiverhalen

Ik had aanvankelijk als titel succesverhalen. Maar toen ik daar dieper over nadacht vond ik dat dit niet de essentie weer gaf van wat...
Lees meer »

ROUW/RAUW

Buikpijn had ik, verschrikkelijk veel buikpijn. In de auto, onderweg naar een afspraak, leek het een normale werkdag. Ik belde met mijn collega (onderweg...
Lees meer »

Vertrouwen

De avond is gevallen, het is net na 21 uur. Ik zit buiten in het licht van de maan. Mijn hoofd voelt zwaar en...
Lees meer »

Wat is jouw stip aan de horizon?

Net voor de Corona mocht ik jou gaan ondersteunen. Beetje onwennig was het wel. Jij plukt aan je touwtje van je broek en kijk...
Lees meer »
Meer ervaringen lezen?
© 2024 HalteZ | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.