De kracht van de omweg

Welkom bij HalteZ!

Wij bieden ondersteuning aan kinderen en jongeren tot 27 jaar die om diverse redenen zijn vastgelopen. Ook bieden wij gezinsbegeleiding. Deze ondersteuning bieden wij aan door samen letterlijk op reis te gaan.

Wij ondersteunen zowel jongeren als ouders en professionals. Ook al heb je als jongere nog zoveel geprobeerd of zoveel al gedaan: wij geloven in de kracht van de omweg!

Wij gaan samen met jou op reis. Welke dingen in jouw reis tot nu toe zijn wel waardevol geweest of leerzaam? Zou je nu andere keuzes maken of dingen anders doen? Samen ontdekken we de handvatten die jij nodig hebt als jongere om verder te gaan.

Een “halte” biedt enige bescherming maar kan niet alle invloeden wegnemen. Daar werken we samen aan. HalteZ biedt verschillende haltes aan, voor zowel jongeren als hun omgeving en professionals. In de visie van HalteZ staat niet dat wij de cliënt centraal laten staan. Het team zet daadwerkelijk de jongere centraal.

Wij hebben niet de ambitie om de grootste zorgaanbieder te zijn maar wel de beste.
Want buiten de kaders en binnen de grenzen liggen de mogelijkheden.

Groet, Team HalteZ

Voor wie is HalteZ er?

Jongeren HalteZ

JONGEREN

Wij geloven in de kracht van de omweg. Wij gaan samen met jou ‘op reis’, om te ontdekken wat jij nodig hebt om verder te gaan.

gezinnen - HalteZ

GEZINNEN

Waar jongeren of hun omgeving tegen ‘problemen’ aanlopen stapelen dingen zich op. De rollen vervagen of de rek is eruit. Wellicht heeft u al eens gehoord van 1 gezin 1 plan. Wij ondersteunen het hele gezin bij de verschillende hulpvragen die er binnen het gezin zijn. Wij nemen uw rol als ouder niet over, maar zorgen dat u weer ouder kunt zijn.

Gemeente

GEMEENTEN

De gemeente heeft de verantwoordelijkheid gekregen voor jeugdhulpverlening en de WMO. Wij hebben met verschillende gemeenten een contract om deze ondersteuning te mogen bieden. Samen werken we aan een betere toekomst voor jongeren en gezinnen die dat nodig hebben.

Professionals - HalteZ

PROFESSIONALS

HalteZ werkt met en voor professionals. Je kunt je bij ons netwerk aansluiten, maar we leren ook graag van jou en andersom. Samen staan we sterker.

Klik hier voor de algemene voorwaarden van HalteZ.