Wie durft te verdwalen vindt nieuwe wegen

Gemeente

Gemeente

Sinds 2015 hebben de gemeenten de verantwoordelijkheid gekregen om zorg te dragen voor alle hulpvragen welke hun burgers stellen.

HalteZ heeft met diverse gemeenten een overeenkomst voor zowel jeugd als WMO. Tevens ondersteunen wij jongeren op basis van PGB.

Onze samenwerkingen met de sociale wijkteams en de collega’s van het CJG is goed. Regelmatig wordt HalteZ benaderd om mee te denken in casussen welke niet onder de groep jongeren en gezinnen “vallen”. Dit vanwege ons ruimdenkendheid welke wij samen vangen in de slogan “ buiten de kaders en binnen de grenzen”.

Ook zijn wij graag sparringpartner door mee te werken aan onderzoeken welke met dienstverleningen, processen of werkwijzen te maken hebben.

HalteZ is wijkgericht en lokaal. We proberen in onze dienstverleningen altijd de verbinding te zoeken met andere (zorg)organisaties, het netwerk om de jongere en/of het gezin. Door de kleine teams en kleine kantoren zijn wij goed op de hoogte van de sociale kaart en kunnen hierin verbinden.

Bent u als gemeente/wijkteam op zoek naar handvaten in de omgang met onze doelgroep of benieuwd naar de andere trainingen welke HalteZ aanbiedt? Neem dan een uitstapje naar onze route professionals en bekijk ons trainingsaanbod.

Voor wie is HalteZ er nog meer?

Jongeren HalteZ

JONGEREN

Wij geloven in de kracht van de omweg. Wij gaan samen met jou ‘op reis’, om te ontdekken wat jij nodig hebt om verder te gaan.

gezinnen - HalteZ

GEZINNEN

Waar jongeren of hun omgeving tegen ‘problemen’ aanlopen stapelen dingen zich op. De rollen binnen een gezin vervagen of de rek is eruit. Wellicht heeft u al eens gehoord van 1 gezin 1 plan. Wij ondersteunen het hele gezin bij de verschillende hulpvragen die er binnen het gezin zijn. Wij nemen uw rol als ouder niet over, maar zorgen dat u weer ouder kunt zijn.

Gemeente

GEZINNEN

Waar jongeren of hun omgeving tegen ‘problemen’ aanlopen stapelen dingen zich op. De rollen vervagen of de rek is eruit. Wellicht heeft u al eens gehoord van 1 gezin 1 plan. Wij ondersteunen het hele gezin bij de verschillende hulpvragen die er binnen het gezin zijn. Wij nemen uw rol als ouder niet over, maar zorgen dat u weer ouder kunt zijn.

Professionals - HalteZ

PROFESSIONALS

HalteZ werkt met en voor professionals. Je kunt je bij ons netwerk aansluiten, maar we leren ook graag van jou en andersom. Samen staan we sterker.