In de ban van wisselingen
13 februari 2020
Durven te raken
19 maart 2020

Een dag van Bas

Mijn werk binnen HalteZ is dynamisch en afwisselend. Vanaf 1 april zal ik volledig in dienst zijn van HalteZ als gedragswetenschapper. Kan niet wachten om samen te groeien naar de stip die we ons zelf hebben gezet op de horizon. Daadwerkelijk verschil maken.

Afgelopen week kwam ik met het team van HalteZ bij elkaar. En wat ik zo leuk vind is dat iedereen echt wat anders te brengen heeft. Dit is natuurlijk fijn voor de jongeren en gezinnen, maar ook als team. Collega’s hadden mij gevraagd om wat theoretische verdieping over scheidingen. Ik heb hen deze ochtend wat mogen vertellen over nieuwe trauma’s en trauma’s die weer levend worden bij een vervelende scheiding. Niet helpende strategieën en emoties van vroeger worden weer actief. Als hulpverleners kunnen we hier een positieve invloed op uitoefenen. Al mijn collega’s zaten in hun sportkleding te luisteren, want we gingen door met een korte training boksen en gedragsverandering van collega’s Mathieu en Dinian. Heerlijk even losgaan😃 en ervaren wat je zelf doet (even een spiegel😩). Fijn om zo van mijn collega’s te kunnen leren en zelf iets te mogen geven!!