De zorg verandert en de wereld verandert
Wij bewegen daarin mee.
Ontdek hoe wij het verschil kunnen maken.

Een dag van Bas

Mijn werk binnen HalteZ is dynamisch en afwisselend. Vanaf 1 april zal ik volledig in dienst zijn van HalteZ als gedragswetenschapper. Kan niet wachten om samen te groeien naar de stip die we ons zelf hebben gezet op de horizon. Daadwerkelijk verschil maken.

Afgelopen week kwam ik met het team van HalteZ bij elkaar. En wat ik zo leuk vind is dat iedereen echt wat anders te brengen heeft. Dit is natuurlijk fijn voor de jongeren en gezinnen, maar ook als team. Collega’s hadden mij gevraagd om wat theoretische verdieping over scheidingen. Ik heb hen deze ochtend wat mogen vertellen over nieuwe trauma’s en trauma’s die weer levend worden bij een vervelende scheiding. Niet helpende strategieën en emoties van vroeger worden weer actief. Als hulpverleners kunnen we hier een positieve invloed op uitoefenen. Al mijn collega’s zaten in hun sportkleding te luisteren, want we gingen door met een korte training boksen en gedragsverandering van collega’s Mathieu en Dinian. Heerlijk even losgaan😃 en ervaren wat je zelf doet (even een spiegel😩). Fijn om zo van mijn collega’s te kunnen leren en zelf iets te mogen geven!!

Verschilmakers voor menZen

Groeiverhalen

Ik had aanvankelijk als titel succesverhalen. Maar toen ik daar dieper over nadacht vond ik dat dit niet de essentie weer gaf van wat...
Lees meer »

ROUW/RAUW

Buikpijn had ik, verschrikkelijk veel buikpijn. In de auto, onderweg naar een afspraak, leek het een normale werkdag. Ik belde met mijn collega (onderweg...
Lees meer »

Vertrouwen

De avond is gevallen, het is net na 21 uur. Ik zit buiten in het licht van de maan. Mijn hoofd voelt zwaar en...
Lees meer »

Wat is jouw stip aan de horizon?

Net voor de Corona mocht ik jou gaan ondersteunen. Beetje onwennig was het wel. Jij plukt aan je touwtje van je broek en kijk...
Lees meer »
Meer ervaringen lezen?
© 2024 HalteZ | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.